Skrea strand, Falkenberg är en kombination av ord som är väl bekant hos många, stranden är välbesökt under sommaren månader.
Personligen blir jag ganska rastlös av att ha ett vågrätt läge på en strand, det måste hända något mer än att bara jaga soltimmar. Då blir det till att utmana kompisgänget i bangolf, vill man ändå ha soltimmarna kan man göra det med sysselsättning.

Bangolf Bangolf

Skrea Bangolf är en trevlig anläggning precis i anslutningen till stranden, ett fåtal meter från parkering. Valet mellan vilken runda man vill köra, så ligger valet mellan 9, 18 eller 27 hål. Så det finns alltså möjlighet att inte bara slå iväg bollar utan även slå iväg några timmar en solig dag, speciellt om man har tröttnat på strandhänget.

Det var några år sedan jag sist spelade bandgolf, fantastiskt roligt och inte minst socialt då man faktiskt kan samla ett kompisgäng för en stund.
Det brukar börja med ganska sköna tongångar då man pratar och skrattar, för att efter en eller flera banor låta hornen växa. Det är lätt att låta just hornen växa och plocka fram tävlingsmänniskan, för man vill ju inte förlora ens här!

Bangolf Bangolf

Skrea Bangolf får högt betyg av mig för deras välskötta område, det var rent och snyggt med ett gäng häftiga och kluriga banor på den 18-hålsrundan som vi körde. Det märktes inte att det låg granne med både gångvägar och parkeringsplatser, så det blev en avslappnande stund i solen som rekommenderas om ett besök på Skrea Strand ligger nära till hands.

Bangolf

Hur gick det då?

Med nattarbete så tror jag det finns mycket tid till att tjuvträna, så det är därför jag tror vinsten hamnade där den hamnade. Detta samtidigt som vi andra tre började tänka för mycket och då inte lyckades hålla nere antalet slag.

Men, det finns två sidor av ett mynt och ni får och kommer säkert kalla mig för dålig förlorare, för det är jag!